keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Ja toivon et löydät mut pellolta - vaik meit on miljoona.



Moikka kaikkiii (: !
Mulla on ollut viimeaikoina oikein kivoja päiviä, mutta on niitä vittuuntuneita päivä myös ollut. Jonain päivänä oon tosi kiltti kaikille ja ilonen, kun taas seuraavana päivänä voisin tappaa jokaisen ihmisen jonka vaan nään maapallolla. En tiedä yhtään, että minkä takia mulla on tollasia päiviä, ehkä vois koittaa nukkua vähän paremmin :D Mutta kerrompas hieman kuluneesta viikosta ja -lopusta.

Perjantaina (15.2.) Menin iskälle ja käytiin sitä ennen äitin kanssa läskeilemäs hesessä. En tehnyt mitään ihmeempiä, datailin koneella ja menin jo ajoissa nukkumaan, univelkoja purkamaan. 

Lauantaina (16.2.) Aamupäivällä taas datailin, heräsin n. 10 aikaan. Iskä sitten ehdotti, että mentäisiin leffaan, ja niinhän me mentiinkin. Käytiin katsomassa Hannu ja Kerttu 3D. Oli tosi hyvä! Suosittelen, jos kestätte vähän raa'empaa näyttelemistä :D  3D oli tosi huippu, iskän kanssa väisteltiin kimpoilevia palasia... Illalla katoin hetken aikaa putousta, kunnes menin koneelle. 

Sunnuntaina 17.2. Mentiin iskän kanssa kolmelta mummille ja papalle syömään. Oltiin siellä n. tunti ja sitten mentiin hakemaan Jenny juna-asemalta. Jenny tuli meille ja mulla oli vielä sunnuntaina riparitapaaminen, johon se tuli mukaan, vaikkei rippikoululainen ookkaan :3 

Ma-Ke Jenny oli meillä, ja keskiviikkona heitettiin se juna-asemalle. Mentiin siitä sitten Helmin kanssa (ja tietysti äitiä unohtamatta....) trioon, käytiin pääosin H&M:ssä, sillä molemmilla oli sinne lahjakortit. Mulle tarttu mukaan farkut ja 2 paitaa, äitille farkut ja Helmille paita. Sitten tultiin kotiin, ja nyt kirjottelen tätä postausta :D 

Ja edelleen myday on teon alla, mutta tosta lahti reissusta saatte videota ;) ! Oli aika hävettävää kuvata Triossa... mutta kyllä siellä jotain klippejä tuli. Laitan huomenna videon, sillä ne on helmin koneella. Tässä muutamia kuvia ! :)

:3 ♥
kaikki h&m:stä. Yht: 55€
♥1

...:DDDDDDDDDDDD

mutruhuuli ja päästänsä sumee.

:3

olin onlyn sovituskopissa :) .. XD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti