perjantai 2. toukokuuta 2014

Vapun viettoa ja heppailua!

Moikka! :)

Toivottavasti kaikilla oli rauhallinen ja mukava vappu, mulla oli ainakin mahtavin vappu hetkeen! Maanantaina käytiin tallilla Helmin kanssa ja sain piiiitkästä aikaa tosi kivoja kuvia tallilta, kiitokset siis hovikuvaaja Helmi! Tähän ängen muutaman hepostelukuvan, vaikka lupasin ettei tästä blogista tuu heppablogi, ihan muutama vain... :D

IMG_5458
IMG_5977
IMG_5947
IMG_5691
IMG_5203
Sitten itse vappuun. Keskiviikkona meillä oli koulussa vappukarnevaali, jossa kävi koomikko Mikko (en muista sukunimeä, mutta hauska se oli!), jaettiin vuoden tittelit (jotka oli tänävuonna tosi tylsiä) ja oli A ja C luokkien välinen sählypeli, jonka A voitti, hyvä te!

Tän vuoden kuvasaldo ei kyllä päätä huimannut, ei otettukkaan sellasta viime vuotista ryhmäkuvaa, mutta otettiin sentään meidän porukasta <3 !
040m
mun murut <3 1 (erittäin hehkeä ilme mulla...) 

IMG_6106
älkää luulko että Suvi tulee muutenvaan kouluu tälläsissä vaatteissa, sai pukeutua urheiluteemaan jos halusi ! 
IMG_6066
IMG_6058
Koulun jälkeen meninkin Suville ja oli kyllä ihan mahtipäivä!! Ensin käytiin koirien kanssa lenkillä, käveltiin semmoset 4kilometriä ja juostiin 3 kilometriä (ei muuten oltas juostu mutta meinas tulla vähän kiire...) Sitten seuraavaksi satulaan! Käytiin käyntilenkki metsässä köpötellen ja oli kyllä ihanaa kun oli heppa joka kuunteli. Hevosten kanssa käytiin joku 4?km lenkki. Sitten katottiin youtubesta videoita ja naurettiin vedet silmissä XD Syötiin kaikkea hyvää ja juteltiin kaikesta maan ja taivaan väliltä, sitähän varten tosiystävät on? :')<3 Yöllä käytiin läheisellä aukiolla katselemassa näkyykö hirviä (onneks kukaan ei nähnyt meitä, miltä näyttäis kaks pimeetä pelkäävää ihmistä vanhanajan porkka sotavälineenä ja toisella joku vanha lista kourassa) ja siellä sitten todennäköisesti oli, koska tultiinhan me sitten aika reippaasti takasinpäin :DDD (lue rivien välistä: juostiin täysiä.) Oli kyllä mahti päivä, ehottomasti lisää tälläsiä hetkiä!

päyli
päyli2

Torstaina tulin tähän iskälle, missä tälläkin hetkellä oon. Perjantaina heräilin siinä kymmenen aikoihin ja menin suihkuun ja tarkotus oli mennä kuvailemaan Annin kanssa tähän Lahteen. Päätettiin sit Annin kanssa, et halutaan lidlin jäätelöä, joten eikun kävelemään Launeelle! Lähempänäkin olis ollut, mut se oli rempassa... mur. Mentiin sitten Prisman parkkihalliin sadetta karkuun ja syötiin siinä hetki meidän jäätelöitä, kunnes hypättiin bussiin ja mentiin takaisin keskustaan. Oli kyl kiva päivä tääkin! Mun kuvista saadaan kiittää siis Annia!

IMG_6294
IMG_6277IMG_6273
IMG_6266
IMG_6258
10335735_282860018561917_1255426626_n
tää ilme on iha hirvee ja toi asento ku oli niin kylmä ja hiuksetki lähtee lentoo ku tuuli niin paljo joten älkää kärsikö XD
 Kommentoikaa jos haluutte jotain erikoispostauksia, sillä niitä voin nyt toteutella kun on aikaa! (: 
moimoiiiii!

6 kommenttia:

  1. Onko toi suokki kenties Virenojalla yksityistallilla? :) miten sait ruveta vuokraamaan sitä?

    VastaaPoista
  2. OLI PARASTA <3 ja siellä oli hirvi !mä nääin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihi niin oli <3 ! se voi olla et se oli ihminenki mut hyi ei enää ikinä pimeessä kävelemistä XD

      Poista
  3. Kaunis tuo hevonen ja muutenkin kivoja kuvia :)
    Liityin lukijaks!

    VastaaPoista