lauantai 27. heinäkuuta 2013

102 - true kesäpäivä, kuvaillen.


TÄÄ OLI SE MUN YLLÄTYS :* !! 
Vihdoin haettiin kamera kotiin ja ei voi olla muutakun tyytyväinen, ja kameran takana voi ainoastaan hymyillä kuville. Ainoo miinus tässä on se, että en saa videoita minnekkään, koitan ladata jonkun ohjelman, että voisin ladata teille eilen kuvatun Mydayn ;) 

Kuitenkin, oltiin eilen Helmillä yötä kun sen porukat ei ollut kotona. Otin Iitan (nykyinen Keijo) mukaan ja ne sai Kamun kanssa painia. Mentiin urheilukentälle kuvailemaan, kun siellä oli kiva aurinko ja uudella kameralla kiva kuvailla. Otettiin Helmin jalusta messiin ja mentiin. 















4 kommenttia:

  1. vau toi vika kuva susta on tosi ihana! (:

    VastaaPoista
  2. Luen blogiis anona ja must tää on ihan mahtava!!!!!!!!! ainoo et on hirveen laiska enkä saa koskaa tehdyks käyttäjää et voisin kirjautuu sun blogin lukijaks xd hahaha:D mut joo tee myday!!! en jaksa venaaa... mut nii windows movie maker on esim tosi hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :) Myday tulee tälläviikolla jossain vaiheessa, malta siihen asti ;) Muuten joo, mutta mulla on niin vanha kone, ettei se pyöritä enään movie makeria kun siinä ei oo jotain windows juttuja.... :/

      Poista