lauantai 26. tammikuuta 2013

how deep is your love ?



En ole edelleenkään löytänyt sitä mun kameran laturia ja mä en tajua missä se voi olla.. Jos lukijoita ei haittaa niin postailen hetken aikaa ilman kuvia :c Vois kyllä kysyä tiistaina kuvaviestinnän tunnilla että voisko siellä lainata laturia kun niihin käy mun mielestä sama laturi 400D:hen ja 450D:hen. Mutta tästä viikosta:

Maanantaista perjantaihin heppailua, mutten siitä paljoa kirjoita, koska ajattelen pitää tämän lifestyle blogina kun heppablogi löytyy tästä. Maanantaina kävin ratsastamassa purjeen, tiistaina ajettiin Petran kanssa Jedi ja irtojuoksutettiin Purje, keskiviikkona sama kun tiistaina, torstaina koulutyöskentelyä ja perjantaina kuvaamassa Helmiä ja Intoa.
Eilen (perjantai) Helmi tuli meille yöks, ja ei toki menny lujaa... mutta ei siitä sen enempää. Oltiin koneella yms. Tänään herättiin n.10.20 ja mentiin syömään aamupalaa, ja kauhistukseni näin kissan oventakana, mutten yksin... Siellä oli kuollut lintu jolta oli irrotettu pää, ja piuku oli syönyt sen linnun raatoa ;@ hyi helvetti.
Teen kaikkeni että löydän sen laturin, kun ei tekis mieli ostaa uutta.. 89,90 ei oikee houkuttelis. Oon kyllä miettinyt tätä: http://www.duracelldirect.fi/digikamera/canon/eos-400d-laturi-moniliitin--7yjjqf.html?_url=/digikamera/canon/eos-400d-laturi--7yjjqf.html
Saa sanoo että käykö toi tosiaan 400D:hen... Tänäään siis oon kauhee orjatyövoima, kun huomenna vietetää veljen 18v synttäreitä, siivotaan ja leivotaa. Ite olisin menny tallille mutta eeih, kun orjia tarvitaan...  Huomenna olis tullu kuvia muttakun ei ole kameraa jolla kuvata niin ei sitte tule.... mutta koitan asian hoitaa jotenkin, mulla on kyllä tuo digikamera, muttei sillä jaksa/oo innostusta kuvata kun tulee sellast pikselimössö paskaa ettei mitää rajaa. Videoita sillä voi kyllä ottaa joten voi ollla että teen huomenna myday videon, riippuu vähän :D eli en siis lupaa mitään, mutta suunitteilla olisi. Huomiseeeen ;) !

- jonna 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti