keskiviikko 14. elokuuta 2013

107 - mul on kiire elää vaik huominen koskaan kuole


Heipsu kaikki ! 

Arki on taas alkanut, ja suurinpiirtein kaikki teistä on palannut kouluun/töihin. Ihan kivahan sen on sinänsä, että saa rytmin takaisin ettei valvo 3 asti yöllä. Orimattilassa alkoi koulut 12.8. eli toissapäivänä maanantaina. Mun koulupäivä alkoi melkein myöhästymisellä... perus minä! En sitten kuitenkaan myöhästynyt, sillä porukka oli ulkona kuuntelemassa kuulutuksia keskusradiosta, että mitkä luokat saivan mennä ensiksi. Noh, 9. luokkalaiset tietenkin viimeisinä, omiin luokkiin. Yleensä kesän lopussa on sellanen fiilis, et on ihan kiva mennä pitkästä aikaa kouluun...mutta tänäkesänä ei ollut! Varmaan siksi, koska helmi-maaliskuussa täytyy tietää jatko-opiskelu paikat, joista mulle ei ole hajuakaan. Ja tuntuu ihan oudolta kirjoittaa kaikkiin uusiin kirjoihin/vihkoihin 9B. Vastahan se oli 7B :o No se koulusta.. 

Maanantaina käväisin tallilla kattomassa Purjetta, ja oli kyl ihana nähä se piiitkästä aikaa ♥ Näin sen viimeks 26.7. oli kyllä syytä nähäkkin! Mentiin Petran ja Lotan kanssa maastoon, ja käytiin heinämaanlenkki, ja oli ihanan rentoa, ohjat löysällä, Purje edellä?! (viime vuonna kun käytiin sama lenkki, niin Purje olis saanu paskahalvauksen jos se olis ekana mennyt...) ja rentoa ravia peltojen keskellä menevällä hiekkatiellä, mikä sen parempaa? Perjantaina meillä tulee vuosi täyteen ♥ ! 

Eilen käväisin kuuden aikaan kaverillani Idalla, joka on vasta muuttanut. (tallin pihassa olevaan asuntoon) joten poljin siis tallille. Siellä oleskeltiin ja juteltiin kuulumisia, kun ei oltu nähty ainakaan kuukauteen. Sieltä sitten poljin takaisin 8 aikoihin. Tänään aamu alkoi ihanan rennosti ♥ Koulu alkoi vasta kymmeneltä ja ei ollut kiire mihinkään! Mä en tykkää yhtään kiireestä, tykkään tehä kaikki rauhassa, sillä mun syömisessä menee kauan..:D

Täs on muuten kooste siitä Heinola reissusta, taino Cheekistä pelkästään, ku muisti täytty aamuvideoista joten poistin kaikki. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti