keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

101 - Meikä on aina ollu enemmänki avaruusmies.

Heissan !

Tää viikko on taas vaan venähtänyt, vastahan oli maanantaina ja huomenna on jo torstai..? :D Kuitenkin, ollaan Jennin kanssa käyty tallilla ja katottu Supernaturalia tietysti ! (molempien lempisarja).
 Maanantaina kävin Petran ja Jedin kanssa  raviradalla, ja hölköteltiin radalla muutaman kierroksen ja käytiin hiittisuoralla. Pojat meni tosi hienosti ! Tiistaina käytiin Jennin kanssa hokkaranlenkillä, tai no melkeen.... Meinaa en muistanu mihin piti mennä yhestä risteyksestä ja käännyttiin toiseen ja ei tiedetty onko oikea reitti joten käännyttiin ja mentiin kotiin :D Tiet ovat kyllä älyttömän kovia, mutta hölkkäiltiin jonkun verran pehmeimmillä kohilla, ja mäkiä ylös. Oli kyllä hauska lenkki :3

Tänään sitten innostuttiin tosta treenaamisesta ihan kunnolla, ja mentiin urheiluradalle. Mä hölkkäsin n.1km verran, ja yhen kierroksen jopa putkeen, jota en oo ikinä jaksanu/pystyny tehä. Ja mentiin rappusia ylös-alas tekniikalla 10 kertaa, huh ku otti hapoille...Ollaan myös syöty terveellisesti lukuunottamatta maanantaita XD Huomisesta tulee sitten erikseen postaus, josta en kerro enempää.. ;) ! Kuvia taas satelee, ja tällä kertaa kuvaajana Jenni !

Go on, Napero :3 !
Otsikko ^^ XD


Avaruusmies laiduntaa

Reipas poju :>

karvaton apina

Lenkin jälkeen pesulle


ja linimentit jalkoihin !

Uljas

Uljas

Sirpan Sisu
Sirpan Sisu

Tossa vielä pieni video :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti