torstai 26. joulukuuta 2013

CHRISTMAS PRESENTS

Moii kaikki taas !
Teen tän lahjapostauksen kuitenkin kuvina, koska en jaksanu alkaa laittautuu nyt lomalla sittenkää, enkä myöskään tee tän näkösenä videoita... :D Joten saatte tyytyä kuviin! Eli meijän jouluaatto menee yleensä niin, että heräillään siinä yheksän kymmenen aikaan, syödään riisipuuroa aamupalaksi ja katotaan lastenohjelmia ja sitte käydää koirien kans pitkällä lenkillä aattoaamuna, sitte päiväsauna. Viiden kuuden aikaa aletaa syömää ja kuuen seittemän aikaa avataa lahjat ja loppuilta vaa ollaa ja löllöilää :)

(oon nyt niin laiska etttä lataan bloggerin kautta kuvat ja en oo jaksanu muokkailla näitä ollenkaan kun meni muutenkin hermo niihin niin raakakuviin saatte luvan tyytyä :D)

LAHJAT






+ tohon vielä pitkävartiset villasukat, rahaa, yöhousut ja paita, joita en jaksanut mennä kuvaamaan kun unohdin :"D Sitten vielä muita joulukuvia : 









 Mun huone muuten saatiin vihdoin ja viimein tapetoitua, tästä tuli ihan kiva! Enää puuttuu matto ja ikkunalistat jotka tulee sittenkun kerkeää. Ajattelin kuitenkin kuvata päivitetyn huonepostauksen, mitä mieltä ootte, kuvaanko? :) Ja vielä; kuvina vai videona. Tämmönen postaus tänään, nyt lupaan toteuttaa seuraavaks toivekuva postauksen ja vastausvideon! Meen nyt kattomaan supernaturaleja, palaillaan :* !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti